ATLETISM | 23 septembrie 2017- start la Semimarathon

 

În 23 septembrie 2017 Fundația Comunitară Bacău organizează cea de-a patra ediție Semimarathon.

Bacăul aleargă pentru educație!

 

Semimarathon-ul începe la ora 9.00, din Piața Tricolorului, continuă prin fața clădirii Primăriei Municipiului Bacău, apoi pe Strada Războieni, prin parcul Cancicov și retur.

Pentru cursa individuală și ștafetă, lungimea traseului este de 21 de km.

De la ora 11.30, are loc Cursa copiilor, cu o lungime de 1,5 km și cu două categorii de vârstă, 6-9 ani și 10-14 ani.

De la 12.30, are loc Cursa comunității, la care și anul acesta vom premia echipa cea mai numeroasă și echipa cu cea mai puternică identitate vizuală.

Cursa urbană este noutatea și experiența inedită a Semimarathonului 2017. O cursă prin clădiri din Bacău, check-point-uri și sarcini pe care concurenții trebuie să le îndeplinească.

Această cursă are loc de la ora 14.30 și poate fi parcursă individual sau în echipe de 2-4 concurenți. Este o oportunitate pentru o perspectivă diferită asupra orașului, pentru cunoașterea unor obiective urbane și pentru a depăși limitele convenționalului.

Pașii înscrierii la Semimarathon 2017 sunt simpli:

Pas 1: Alege cursa care ți se potrivește! (Semimarathon individual sau ștafetă, Cursa comunității, Crosul copiilor sau Cursa urbană)

Pas 2: Înscrie-te pe site! (www.fundatiacomunitarabacau.ro/competitie)

Pas 3: Plătește taxa de înscriere! (Felicitări! Prin taxa de înscriere susții inovația în educație!)

Pas 4: Fii ambasador al educației!(opțional). Alege-ți proiectul preferat și povestește altora despre el. Convinge-i să se alăture cauzei tale! Te pot susține cu o donație care va merge spre proiectul ales sau pot deveni participanți, contribuind cu taxa lor de înscriere la finanțarea acestuia.

Pas 5: Vino în 23 septembrie la Semimarathon!

 

Alergăm pentru educație!

Înscriere alergător/i

313 vizualizări