ATLETISM, Campionatul Mondial de alergare montană | Andreea Pîșcu și Cristina Alexe vor reprezenta România în Argentina

 

În cursul zilei de astăzi, Andreea Pîșcu, sportivă legitimată la CS Știința Bacău, și antrenoarea sa, Cristina Alexe, au plecat din România în lungul drum pe care îl au de străbătut până în Argentina. Destinația este Villa de Angostura, oraș în care va avea loc ce-a de-a șaptesprezecea ediție a Campionatului Mondial de alergare montană, în perioada 14-17 noiembrie.

Din rândul sportivilor convocați la lotul național, alături de Andreea Pîșcu, mai fac parte Denisa Dragomir, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian.

În ceea ce privește antrenorii ce vor coordona atleții români, Cristina Alexe va colabora cu Valentin Corojea și Ionuț Găițeanu.

Delegația României vor urma ruta aeriană București – Istanbul – Sao Paolo – Buenos Aires, de unde vor avea de parcurs încă 1600 de kilometri pe drumul către  Villa de Angostura.

Competiția va aduna la start peste 2.000 de concurenți din toate colțurile lumii, ce vor alerga în cadrul a două probe: 15 km și 42 km.

(A.S.)

213 vizualizări