ATLETISM, Campionatul Național de Semimaraton pentru Seniori, Tineret și Juniori 1 | Alexandru Soare și Andreea Pișcu, capetele de afiș

 

Alexandru Nicolae Soare (foto), legitimat la CS Știința Bacău și CSM Bacău, a cucerit medalia de aur la finalul Campionatului Național de Semimaraton pentru Seniori, Tineret și Juniori 1 desfășurat pe 30 martie la Buzău. Sportivul antrenat de Cristina Alexe (foto) a înregistrat un timp de 1:03:47.

Întrecerea feminină a avut-o ca protagonistă pe altă sportivă aparținând CS Știința Bacău și antrenată de Cristina Alexe, Andreea Alina Pișcu izbutind să ocupe prima treaptă a podiumului după terminarea celor 21 de kilometri, cu timpul de 1:16:14.

Palmaresului atletismului băcăuan i s-a adăugat medalia de bronz obținută de echipa masculină de seniori a CS Știința Bacău în urma însumării celor mai bune patru rezultate băcăuane de la finalul cursei. Alexandru Nicolae Soare (locul 1, 1:03:47), Claudiu Bișca (locul 9, 1:10:41), Cristian Claudiu Gogan (locul 24, 1:15:02) și George Cosmin Popa (locul 26, 1:15:35) au urcat pe podium în timpul premierii echipelor.

(A.S.)

212 vizualizări