Comunicat de presă l Fabrica de Curaj

 

BIG IDEA HUB DESIGN SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ”FABRICA DE CURAJ”, finanțat în cadrul proiectului „SolidarNET – o rețea de întreprinzători responsabili social” POCU/446/4/16/127303. Lansarea va avea loc la data de 20.03.2021, la sediul social al firmei, situat în Bacău, str. Ioniță Sandu Sturza, nr. 20, în cadrul evenimentului HUMAN DESIGN, invitat special ZOIA ZĂRNESCU.

Proiectul ”FABRICA DE CURAJ” se derulează pe o perioadă de 18 luni, începând cu 05.02.2021, data semnării contractului de finanțare cu Universitatea George Bacovia din Bacau.

Obiectivul proiectului îl reprezintă promovarea educației de arhitectură, urbanism și mediu în rândul copiilor, elevilor, adulților, cadrelor didactice, sportivilor, și nu în ultimul rând, al breslei arhitecților.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni, după perioada de implementare,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data semnării contractului de finanțare, în perioada de sustenabilitate de minimum 6 luni, cu respectarea timpului de lucru și a salariului brut ale persoanelor angajate.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European  prin Programul Operațional Capital Uman (POCU)  2014-2020].

Evenimentul va fi organizat cu respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la măsurile care se aplică pe durata stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform art.2, anexa nr. 3 – pct. 15 din Hotărârea Guvernului nr. 1065/11.12.2020.

Pct. 15. Se permite organizarea de cursuri de instruire și workshopuri pentru adulți, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu un număr de participanți de maximum 25 de persoane în interior și de maximum 50 de persoane în exterior și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății.

38 vizualizări