FOTBAL | Barrier a câștigat prima ediție a Cupei Companiilor. Fotbal și business pentru a susține proiectul „Generații. Centrul Comunității”

 

În acest week-end a avut loc Cupa Companiilor la Fotbal, organizată de Fundația Comunitară Bacău, în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar. Companiile băcăuane participante la competiție au sprijinit astfel întâlnirea dintre bunicii fără nepoți și nepoții fără bunici.

Pentru companiile participante competiția a fost un prilej de team-building, networking, destindere și socializare. În teren au intrat Dedeman, Cora, Universitatea George Bacovia, Barrier, BRD, Toddy Group.

Clasamentul la final de competiție: Barrier (locul I), Dedeman (locul II), Cora (locul III), BRD (locul IV), Universitatea George Bacovia ( locul V), Toddy Group (locul VI).

Parteneri ai evenimentului au fost Universitatea Vasile Alecsandri, care a pus la dispoziție  terenul de fotbal, Decathlon și Physiokinesis care au asigurat premii pentru jucători.

 

Proiectul Generații susține inovația socială

Competiția sportivă a fost un eveniment ce și-a propus să ofere companiilor locale un context în care să poată transforma spiritul competitiv într-un mecanism de susținere a acestui proiect social, destinat copiilor mai puțin norocoși și vârstnicilor singuri din Municipiul Bacău.

În cadrul proiectului “Generații. Centrul Comunității”, copii și “bunicii” petrec împreună timp de calitate, învață lucruri noi, meșteșuguri, tradiții dar experimentează și un context de socializare transgenerațional. Este un proiect care beneficiază de know-how și resurse de la Fundația Principesa Margareta.

Gabriel Miron, Martketing Manager, Electric Plus- Barrier: “Ne implicăm în viața comunității, iar aceste evenimente contează pentru că aduc împreună mediul economic cu cel social, creând astfel contexte pentru dezvoltare. Am apreciat această ideea și ne bucurăm să fim câștigătorii primii ediții a Cupei Companiilor la Fotbal din Bacău.“

Mihai Căprioară, Director Executiv Fundația Comunitară Bacău: “ Mă bucur că oameni și companii s-au alăturat pentru a face posibil proiectul Generații. Fundația Comunitară Bacău s-a implicat în acest proiect pentru a ajuta Fundația de Sprijin Comunitar să strângă fondurile necesare implementării proiectului. Am adus la un loc comunități care nu doar există, ci și construiesc împreună. Competiția sportivă este un pretext perfect !”

118 vizualizări