FOTBAL | Egal echitabil între colegele de suferință. Ceahlăul Piatra-Neamț – SC Bacău 1-1 (1-1), meci amical

scb2

 

Partida a reunit echipe care s-au confruntat cu mari greutăți în ultimul an și care acum încearcă să-și resusciteze moralul, să redescopere bucuria de a se pregăti și a face performanță.

Cu loturi mult remaniate, Ceahlăul și SC Bacău au făcut risipă de efort. Oaspeții au jucat mai bine în prima repriză, creându-și câteva situații bune de gol. Dar scorul a fost deschis de nemțeni, prin Bobric (min. 20), dar nu mult timp după aceea a egalat Drugă, din lovitură liberă (min. 32). După pauză, Cristi Popovici, antrenorul lui Sport Club Bacău, a schimbat radical formula de echipă, dând credit juniorilor pe care îi are în lot. La fel s-a procedat la Ceahlăul, așa că jocul a câștigat în ambiție, dar a pierdut la capitolul coerență. Până la urmă, s-a terminat cu o remiză justă. „Consider că a fost un meci extrem de util ambelor formații. Am întâlnit o colegă de serie și de suferință. Nici ei, nici noi nu ne-am pregătit special pentru această partidă, de aceea am fost plăcut suprins de cum se lega jocul. Noi încă acumulăm din punct de vedere fizic, facem câte două antrenamente zilnic. Sunt bucuros să spun că la Sport Club Bacău se întrezăresc lucruri foarte bune, sunt mulțumit de ceea ce a arătat echipa noastră la Piatra-Neamț”, a declarat pentru sport24bacau Gheorghe Poenaru, directorul tehnic al formației băcăuane.

Pe 13 august, joi, SC Bacău va disputa un nou amical, la Suceava, cu echipa locală Rapid CFR. După aceea vor urma la Bacău partidele revanșă cu Ceahlăul (19 august) și Suceava (22 august). Campionatul Ligii 2 va începe pe 29 august.

213 vizualizări