FOTBAL, Liga 2 | ,,Aviatorii” sunt învinși după ce au condus la pauză și pierd teren în vederea salvării de la retrogradare: UTA Arad – CS Aerostar Bacău 2-1 (0-1)

 

Etapa cu numărul 35 a Ligii 2 a prevăzut deplasarea Aerostarului la Arad, o victorie în meciul cu UTA în după-amiaza zilei de astăzi putându-i apropia pe băcăuani de ultimul loc ce asigură menținerea în eșalonul secund intern și în sezonul viitor.

,,Aviatorii” nu au fost departe de a pleca cu trei puncte din Crișana, aceștia reușind să conducă la pauză prin golul semnat de Vraciu, în minutul 26, ajuns la cea de-a 17-a reușită stagională. Arădenii au egalat, însă, prin Neagu (minutul 51), ca mai apoi să stabiească scorul final, 2-1, prin Rus, douăzeci de minute mai târziu.

Înfrângerea îi lasă pe băcăuani cu 35 de puncte pe același loc, cel cu numărul 17, la 4 puncte în spatele Energeticianului, ocupanta ultimului loc ce conferă salvarea de la retrogradare.

În vederea atingerii obiectivului stabilit de la începutul sezonului de către conducerea Bacăului, este imperativă recuperarea deficitului de 4 puncte în cele trei partide rămase până la sfârșitul stagiunii.

Programul Aerostarului până la sfârșitul Ligii 2

Etapa 36: Aerostar Bacău – Academica Clinceni (duminică, 19 mai, ora 11, Stadionul ,,Aerostar”)

Etapa 37: Sportul Snagov – Aerostar Bacău (sâmbătă, 25 mai)

Etapa 38: Aerostar Bacău – CS Balotești (sâmbătă, 1 iunie)

(A.S.)

175 vizualizări