FOTBAL, Liga 2 | Debut cu înfrângere: Aerostar Bacău – Pandurii Tg. Jiu 0-1 (0-0)

 

În fața propriilor suporteri, Aerostar a debutat în Liga 2 cu o înfrângere la limită.

Prima repriză a aparținut pe rând ambelor echipe. Min. 13 – Tudoran scapă pe contraatac, dar cade în careu, arbitrul lasă jocul să continue. Min. 30 – Cătălin Vraciu are două şuturi din unghi în aceeaşi fază, primul trecând paralel cu linia porţii, mingea e recuperată, se centrează l-a bara a doua, acolo de unde Vraciu trimite din nou la colţul scurt, iar Cotolan reţine de această dată. Min. 41 – Florin Istrate trimite puţin pe lângă poarta lui Cotolan de la marginea careului. Min. 43 – Vraciu are o acţiune personală, pătrunde în careu, şutează, însă mingea e deviată în corner.

Începutul de repriză secundă găsește Aerostarul în atac, cu mai multe șanse de a marca: min. 58 – Vraciu şutează telefonat de la 11 metri, iar Cotolan a intervenit fără probleme; min. 73 – Andrei Pavel reia cu capul pe lângă poartă, după un corner bătut de Căinari; min 75 – voleu puternic din 12 metri al lui Andrei Pavel, însă Cotolan respinge în corner.

Oltenii revin în atac și înscriu în min. 83 – centrare de pe dreapta, Florin Măicăneanu trimite cu capul la colţul scurt, din 8 metri.

“Aviatorii” aleargă după egalare și ratează mai multe șanse de a modifica scorul pe tabelă: min. 86 – Ichim înscrie din 6 metri, însă golul este anulat pe motiv de offsid;. min. 89 – pătrundere a lui Hurdubei, şutează, dar Cotolan respinge în faţă, Vraciu vine puternic din spate şi, în loc să trimită cu latul din 5 metri, alege să şuteze violet şi mingea loveşte transversala.

Aerostar: Potcoavă – Mihălăchioae, Mihăeş (cpt.), Al. Ichim, Chirilescu – Sahru, I. Chirilă, Fl. Istrate, Căinari – Vraciu, Buhăcianu
Rezerve: Fl. Muntean – Ardei, Mug. Florescu, Al. Zaharia, Andrei Pavel, Hurdubei, Rz. Adăscăliţei
Antrenor: Cristian Popovici

Pandurii: Cotolan – Brînzan (cpt.), Rob. Gheorghe, D. Ciobanu, Al. Vasilescu, Cenaj, Raiciu, Al. Vodă, Măicăneanu, Tudoran, D. Pîrvulescu
Rezerve: Al. Opriţa – Trancă, Dănescu, Teodosescu
Antrenor: Adrian Bogoi.

În etapa următoare Aerostar va întâlni Metaloglobus București, echipă care în prima etapă a pierdut la Universitatea Cluj cu 2-0.

 

Galerie foto:

https://www.facebook.com/pg/sport24bacau.ro/photos/?tab=album&album_id=1863597420400076

112 vizualizări