FOTBAL, Liga 2 | Dunărea Călăraşi – SC Bacău (sâmbătă, ora 11.00)

sc

 

Chiar dacă întâlneşte o proaspăt promovată în L2, lui SC Bacău – ocupanta locului 4 în serie, anul trecut -, nu-i va fi uşor pe terenul acesteia. La Călăraşi lumea este entuziasmată de ascensiunea Dunării în liga secundă. S-au făcut investiţii, au fost aduşi câţiva jucători cu experienţă, iar publicul umple tribunele. Gazdele par favorite la victorie, în ciuda lipsei lor de experienţă la acest nivel. De partea cealaltă, Cristi Popovici a reuşit o bună campanie de pregătire, întinerindu-şi lotul cu câţiva jucători promiţători. Mai mult, pe finalul verii, la SC Bacău s-a întors Hurdubei, un atacant cu certă valoare, care, după ce va recupera diferenţa de pregătire fizică faţă de colegii săi, va avea un cuvânt greu de spus în meciurile pe care le va disputa echipa sa. Acum, la Călăraşi, probabil că Hurdubei nu va juca, ori va fi introdus în ultima treime a partidei. Dar Cristi Popovici are opţiuni bune pentru toate posturile din echipa sa, iar în lotul său optimismul a câstigat mult teren în timpul verii, după o primăvară a deznădejdii.

Partida de la Călăraşi va fi arbitrată de Horia Mladinovici (Bucureşti), asistat de Răzvan Dobre (Şotânga – Dâmboviţa) şi de Gabriel Cătană (Târgovişte).

* Etapa I: Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău (meci arbitrat de băcăuanul Emil Voicu), Dacia Unirea Brăila – Rapid CFR Suceava, Dunărea Călăraşi – SC Bacău, Academica Clinceni – Oţelul Galaţi, Rapid – CS Baloteşti, Ceahlăul P. Neamţ – Farul Constanţa; FCM Dorohoi stă.

194 vizualizări