FOTBAL, Liga 2 | Trei puncte importante în economia evitării retrogradării: ASU Politehnica Timișoara – Aerostar Bacău 1-2 (1-2)

 

Aerostar Bacău s-a impus, în decursul după-amiezii de sâmbătă, pe terenul celor de la ASU Politehnica TImișoara cu scorul de 2-1. Chiar și în absența lui Valentin Buhăcianu, cel mai bun marcator al stagiunii (13 goluri), suspendat, băcăuanii au rezolvat ecuația celor trei puncte încă din prima repriză, toate golurile fiind marcate în primele 45 de minute. Pop a deschis scorul pentru aviatori încă din minutul 3 al întâlnirii, ca mai apoi să se restabilească egalitatea prin reușita semnată de Ignea, în minutul 36. Golul victoriei a venit două minute mai târziu și i-a aparținut lui Ciocâlteu, care astfel propulsează formația pregătită de Florin Bratu până pe poziția a 14-a, la o lungime în fața ultimului loc retrograbil, loc ocupat de Luceafărul Oradea.

Cu 25 de puncte adunate în 24 de etape, Aerostar va disputa următoarea partidă din campionat, sâmbătă, 16 martie, pe teren propriu, unde va primi vizita Universității Cluj, echipă aflată într-o luptă strânsă pentru promovare.

(A.S.)

131 vizualizări