FOTBAL, Liga 3 | Inter Dorohoi – Aerostar Bacău (sâmbătă, ora 18.00)

DSCF9903

 

Unica reprezentantă a Bacăului în L3 va avea parte în debutul noii ediții de campionat de un adversar pe care-l cunoaște prea puțin. „Asta nu înseamnă mare lucru. Noi oricum dorim să ne impunem stilul nostru de joc, indiferent de ce intenționează adversarul. Nu va fi ușor, mai ales că o nou promovată este întotdeauna ambițioasă”, ne-a declarat Giani Florian, antrenorul celor de la Aerostar. La echipa băcăuană nu va putea evolua Belecciu, suspendat din cauza cartonașului roșu primit în Cupa României, în disputa cu Atletico Vaslui.

Ediția 2015-2016 a Cupei României se anunță deosebit de fierbinte. Asta deoarece la capătul sezonului va avea loc o restrângere a numărului de serii și de echipe participante. Așadar, vor retrograda mai multe formații, ceea ce va ascuți lupta pentru rămânerea în L3. De asemenea, sunt mai multe formații care aspiră la locul 1, iar asta va învolbura și situația din topul seriei.

* Etapa I (28 și 29 august, ora 18.00): CSM Pașcani – Știința Miroslava, Olimpia Rm. Sărat – Petrotub Roman, Atletico Vaslui – Bucovina Rădăuți, Inter Dorohoi – Aerostar Bacău, Metalosport Galați – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Zagon – Cetatea Tg. Neamț, CS Panciu – Sporting Liești.

257 vizualizări