HANDBAL, Liga Zimbrilor | Băcăuanii se împiedică pe terenul făgărășenilor: CSM Făgăraș – CSM Bacău 26-23 (12-9)

 

CSM Bacău a pierdut meciul din deplasare din după-amiaza zilei de astăzi, la Făgăraș, din cadrul etapei a șaptea a play-out-ului Ligii Zimbrilor, într-un joc în care micile detalii au dictat diferența de scor de la finalul partidei în favoarea transilvănenilor. Băcăuanii au fost învinși cu 26-23 (12-9 la pauză), coborând pe locul al treilea al ierarhiei play-out-ului.

Începutul meciului a aparținut gazdelor, care s-au desprins treptat de handbaliștii lui Gabriel Armanu. CSM Făgăraș s-a aflat în avantaj și cu 5 goluri (9-4 – minutul 18, 10-5 – minutul 21), însă băcăuanii au redus din deficit, intrându-se la cabine cu scorul de 12-9 în favoarea brașovenilor.

În a doua repriză cele două formații au practicat un joc mai echilibrat din punct de vedere calitativ, fapt ce a condus către păstrarea până la final a diferenței de 3 goluri stabilite la pauză, scor final 23-26 în defavoarea Bacăului.

CSM Bacău coboară din fruntea clasamentului două poziții, până pe locul al treilea, la două puncte în spatele CS Minaur Baia-Mare, și cu o lungime în minus față de HC Buzău.

Cu 3 etape rămase până la final și cu 16 puncte strânse în decursul a șapte jocuri din sezonul curent de play-out, băcăuanii vor disputa următoarele două meciuri pe teren propriu, împotriva Buzăului (16 mai, ora 18.30, Sala Sporturilor) și CS Universitate Cluj (19 mai), urmând ca ultimul joc să aibă loc pe terenul celor de la Minaur Baia Mare (22 mai).

Clasamentul play-out-ului Ligii Zimbrilor

① CS Minaur Baia Mare, 18 puncte (4 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri)

② CS HC Buzău 2012, 17 puncte (5 victorii, 2 înfrângeri)

CSM Bacău, 16 puncte (5 victorii, 2 înfrângeri)

④ CSM Făgăraș, 15 puncte (4 victorii, 3 înfrângeri)

⑤ CSU Suceava, 11 puncte (2 victorii, 1 egal, 4 înfrângeri)

⑥ CS Universtitatea Cluj, 0 puncte (7 înfrângeri)

CSM Bacău: Tamaș, Crăciunescu, Freiwald – Cotinghiu M. (5), Tărîță (5), Cotinghiu (3), Tudorancea (3), Drăgan (2), Gal (2), Maksimov (2), Păunică (1), Bologa, Burbulea, Costea, Dascălu, Juverdianu. Antrenor: Gabriel Armanu.

(A.S.)

 

336 vizualizări