HANDBAL, Liga Zimbrilor | CSM Bacău – AHC Dunărea Călărași 27-31 (13-14)

 

CSM Bacău a fost învinsă în etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor în această seară, pe teren propriu. Băcăuanii au cedat disputa cu 27-31 în fața celor de la AHC Dunărea Călărași, într-un meci în care handbaliștii pregătiți de Eden Hairi au afișat o mare ambiție și dorință de a câștiga. Pragmatismul și valoarea superioară a călărășenilor au decis duelul al cărei prime reprize a avut-o în repetate rânduri pe CSM la conducerea jocului. S-a mers cap la cap până la pauză, Bacăul intrând la cabine cu un deficit minim, 13-14. În a doua repriză, Dunărea s-a aflat constant la cârma întâlnirii, în urma jocului său eficient și a anumitor ezitări ale băcăuanilor.

Gazdele au izbutit una dintre cele mai bune prestații din returul campionatului, iar în etapa următoare (marți, 12 martie), CSM Bacău se va deplasa pe terenul ocupantei poziției a noua, CS Minaur Baia Mare.

CSM Bacău: Tamaș, Freiwald, Crăciunescu – Drăgan (7), Cotinghiu M. (4), Gal (4), Cotinghiu G. (3), Sadovyi (3), Tărîță (3), Juverdianu (1), Maksimov (1), Păunică (1), Burubulea, Bologa, Păunescu, Tudorancea. Antrenor: Eden Hairi

(A.S.)

155 vizualizări