HANDBAL, Liga Zimbrilor | Pregătirile intră în linie dreaptă

 

CSM Bacău s-a întors acasă din cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu mult optimism și încredere înaintea reluării campionatului. Băcăuanii au oferit randamentul așteptat de antrenorul Eden Hairi atât în vederea atingerii formei fizice și antrenamentelor specifice, cât și în meciurile de pregătire în fața liderului seriei A a diviziei secunde, CSM Vaslui.

Luni, 21 ianuarie, handbaliștii CSM au disputat penultimul meci de verificare, la Sala Sporturilor, împotriva locului trei al primei întreceri interne, HC Dunărea Călărași, partidă pierdută cu 30-33 (13-15 la pauză) în care s-au evidențiat Mihai Cotinghiu (8 goluri) și Andrei Drăgan (4 goluri).

Ultimul test înaintea reînceperii sezonului competițional pe care echipa băcăuană îl va mai avea de trecut va fi o reîntâlnire cu CSM Vaslui, meci programat joi, 24 ianuarie, de la ora 19:30, pe teren propriu. 

CSM ocupă locul 10 în Liga Zimbrilor, cu 12 puncte adunate în 14 meciuri, și va debuta în noul an pe 30 ianuarie contra vicecampionilor de la Steaua în fața propriilor suporteri, într-un meci contând pentru etapa a cincisprezecea. 

79 vizualizări