JUDO, CN U10, U11 | Băcăuanii, printre medaliați

Reprezentanții cluburilor băcăuane au obținut medalii la Campionatul Național pentru categoriile U10 și U11 , care s-a desfășurat weekend-ul trecut la Baia Mare.

 

Cel mai strălucitor rezultat l-a realizat Ioana Cociorbă (SCM Bacău – Palatul Copiilor), care a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului de premiere. Astfel, sportiva pregătită de Constantin Manole și Marius Savin a cucerit titlul național la +52 kg (U11). În apropierea podiumului s-a mai clasat Denis Matieș, locul 5 la 24 kg (U10).

 

Grupa CS Știința Municipal Bacău, coordonată de prof. A. Chelariu și D. Cremene, a obținut o medalie de bronz prin Dragoș Cremene (-34 kg, U11), fost campion național la U10, 34 kg. Pe locul al V-lea s-au clasat Paula Stanciu (-26 kg, U10) și Raimond Benchea (27 kg, U10), iar pe poziția a VII-a au terminat Răzvan Moisei (34kg, U10) și Radu Nistor (34 kg, U11).

 

Tot de la CSȘM Bacău, sportivii coordonați de Dorin Cruceanu au luat două medalii de bronz, prin Rebeca Bejan (U11, +52kg) și Alexandru Zaharia (U10, -42 kg). Rebeca și-a trecut în cont primul podium din carieră, ea mai având în spate doar o participare la un concurs la Târgu Ocna, în timp ce Alexandru a ratat intrarea în finală în urma unei neatenții care l-a costat, fiind nevoit să se mulțumească cu locul 3. Pe 5 au terminat Christina Gherasimescu și David Dănilă.

 

De la Bronx Bacău au intrat în concurs Rareș Benia și Rareș Munteanu, însoțiți de antrenoarea Paula Diaconescu. Pe podium a reușit să urce Rareș Benia, care a câștigat medalia de bronx la 24 kg (U11), în condițiile în care a ratat intrarea în finală în golden score.

 

132 vizualizări