JUDO | Pe podiumul turneului „Trofej Vrska”

judo

 

Pe 27 mai, la Vrsak (Serbia), a avut loc un turneu international de judo ce a reunit sportivi din mai multe tari ale Europei. La competitia dedicata sportivilor U15 si U14 au fost prezenti si patru sportive ale CS Stiinta Municipal Bacau – PC Bacau, Radu Andreea, Ungureanu Kimberley, Dospinescu Alyia si Cavaleru Andreea, impreuna cu antrenorul lor, Cruceanu Dorin.

Bacauancele au reusit sa se intoarca acasa cu doua medalii. Radu Andreea a cucerit medalia de aur, disputand finala cu o alta sportiva din Romania, iar Dospinescu Alyia a obtinut medalia de argint.

Reprezentativa Romaniei, formata din Mako Ryu Bucuresti, Unirea Focsani, Metalul Buzau, CS Phoenix Timisoara si CS Stiinta Municipal Bacau – PC Bacau, a ocupat locul 1 pe echipe la fete.

„In afara de Kimberley, care mai avea o participare, in Macedonia, la Balcaniada, restul fetelor au trecut pentru prima oara granita Romaniei ca sportive. S-a vazut emotia prezentei intr-o competitie internationala, dar in final toate s-au ales cu o experienta benefica pentru viitorul lor ca sportive. Sunt multumit de modul cum s-au prezentat la prima iesire internationala.” – a declarat antrenorul Dorin Cruceanu.

50 vizualizări