VOLEI, Divizia A1 (f) | Continuă seria negativă: CSM Târgoviște – CS Știința Bacău 3:1 (25-22, 25-16, 23-25, 25-22)

 

La patru zile după înfrângerea suferită acasă, în turul semifinalelor CEV Cup, în fața finalistei Ligii Campionilor din sezonul trecut, CS Volei Alba-Blaj, Știința Bacău a cedat din nou, însă, de data aceasta în campionat. Băcăuancele au pierdut în decursul serii de sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a campionatului, pe terenul celor de la CSM Târgoviște, cu scorul de 1-3.

Debutul partidei a fost unul echilibrat, elevele lui Florin Grapă cedând cu o diferență redusă primul set (22-25). A doua parte a întâlnirii a fost acreditată clar echipei târgoviștene, care s-a impus cu 25-16. Al treilea sfert al partidei a însemnat o redresare a băcăuancelor, care au reușit să și-l adjudece cu 25-23, la capătul celui mai disputat set al meciului. Ultimul act al jocului le-a avut la conducere pe târgoviștence, care au consemnat a treia înfrângere consecutivă a Științei în toate competițiile, prin 25-22 în setul decisiv.

Astfel, băcăuancele stagnează pe poziția a patra a Diviziei A1 (21 puncte, 13 meciuri), aflându-se tot mai departe în spatele CSM Târgoviște, care s-a distanțat la 6 puncte față de studente. Știința Bacău va disputa următorul meci marți, 5 martie, pe terenul celor de la Volei Alba-Blaj, în vederea manșei secunde a semifinalelor CEV Cup. Voleibalistele antrenate de Florin Grapă au nevoie de o minune pentru a se califica, fiind necesară întoarcerea unei diferențe de trei seturi înregistrate în tur.

(A.S.)

70 vizualizări