VOLEI, Divizia A1 (f) | Înfrângere fără drept de apel: CS Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj 0:3 (14-25, 13-25, 28-25)

 

Etapa a IX-a a campionatului intern de volei feminin s-a terminat pentru Știința Bacău cu o nouă înfrângere în fața CSM Volei Alba Blaj, acasă, ajungând la al șaselea eșec împotriva blăjencelor în acest sezon din tot atâtea meciuri. “Studentele” au pierdut cu 0-3 și au coborât pe poziția a patra, în urma victoriei surprinzătoare a CSM Târgoviște cu CSM București (3-1).

Băcăuancele au început timid partida, primul set pierzându-l clar cu scorul de 14-25. Deznodământul celei de-a doua părți a întâlnirii nu a fost mai fericit, demonstrația de forță a liderelor continuând, ceea ce a rezultat fiind o diferență și mai mare la finalul setului secund: 13-25.

În ultima treime a întâlnirii, elevele lui Florin Grapă au dat vagi semne de revenire, reușind să pună mai multe probleme decât în seturile precedente, însă, în van. Știința Bacău a fost surclasată de valoarea și experiența net superioare ale oaspetelor, care au închis partida cu 25-18 în setul al treilea, consolidându-și prima poziție.

Știința Bacău urmează să dispute ultima etapă a play-off-ului pe terenul bucureștencelor de la CSM, miercuri, 8 mai, de la ora 18. Nici în cazul unei victorii băcăuancele nu sunt sigure că vor termina pe podium, întrucât este necesar un pas greșit al CSM Târgoviște în deplasarea de la Dinamo București.

(A.S.)

132 vizualizări