BOX | Gavril, învins la puncte

 

Ronald Gavril a fost declarat învins în meciul pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, desfășurat azi-noapte la Las Vegas. După 12 runde, un arbitru l-a văzut câștigător pe pugilistul băcăuan (116-111), însă ceilalți doi l-au creditat ca învingător pe David Benavidez (116-111 și 117-111). În ultima rundă, pe fondul dominării lui Benavidez, Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură și l-a trimis pe american la podea, care s-a ridicat repede, dar a fost numărat de arbitru.

„Nu a fost să fie în seara asta! Judecătorii au dat decizie partajată 2-1 pentru adversarul meu. Nu comentez acum decizia lor! Vă multumesc tuturor pentru sprijin și încurajări!”, a scris Gavril pe un site de socializare.

David Benavidez (20 ani) a obținut a 19-a sa victorie la profesioniști din tot atâtea meciuri (17 KO) și a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar și cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie. Ronald ”The Thrill” Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO).

133 vizualizări
Articol din Box