EXCLUSIV | Gavriliu dă gaură în bugetul Municipiului, dar trâmbițează peste tot despre legalitate și economii

 

Între două mesaje pe Facebook și câteva înjurături trimise prin sms celor cu care se războiește, Gavriliu Adrian, strategul sportului municipal băcăuan, a decis să facă o “licitație” pentru atribuirea contractului de achiziție a serviciilor de restaurant și de servire a mâncării pentru CS Știința Municipal Bacău.

A stabilit câteva criterii cu procente ciudate și a bătut pe la niște uși pentru a încropi trei oferte. S-au înscris în “competiție” restaurantele Pasaj, Parc și Hanovra.

După câteva zile de întârziere în anunțarea câștigătorului (știm și de ce, dar o să revenim), din plic a ieșit, fără a fi o surpriză între cunoscători, restaurantul Parc.

Pasaj, restaurantul unde cea mai mare parte a sportivilor mâncau de circa cinci ani, a făcut cea mai bună ofertă financiară, dar, prin modul cum a organizat “licitația”, Gavriliu și-a permis să achiziționeze din banii băcăuanilor un serviciu mai scump, doar pentru că Parc deține mai multe scaune în curtea sa (!). Ca să înțelegeți mai bine, Parc a primit cu 10 puncte în plus față de Pasaj doar pentru “capacitatea locației”, fapt suficient ca să câștige licitația.

 “Luați masa acum la un restaurant de patru stele”, li se trâmbițează sportivilor. De parcă până acum ei ar fi mâncat în picioare.

Solicitarea s-a făcut pentru 66  de porții. În cazul în care toți sportivii vin în același timp la masă, fapt ce nu s-a întâmplat niciodată, Pasaj, scos pe locul 2, are capacitatea de a mai primi încă 212 persoane (!).

Dacă sperați ca măcar diferența de preț, una considerabilă, să se reflecte în serviciile prestate, vă oferim câteva poze cu “mâncarea campionilor”, mâncare de tip fast-food sau mai degrabă obișnuită pentru nunți, din cea incriminată de Gavriliu în toate sedințele de până acum cu antrenorii.

 

 

Imaginile trimise de sportivi au supraviețuit în arhiva contului nostru de Facebook, chiar dacă acesta a fost “violat” (atenție, se numește infracțiune!). Întâmplarea face ca marele strateg, ajuns între timp și clarvăzător, să citeze în aceste zile, în diferite situații, din mesajele aflate exclusiv pe acest cont personal.

Cât despre serviciile Grupului Pasaj și discuțiile pe la colțurile clubului, nu ne rămâne decât să precizăm că acolo au început să ia masa echipele de volei/handbal ale CS Știința Bacău.

 

 

3.435 vizualizări