EXCLUSIV l La clubul de csMIEI condus de Adrian Gavriliu, s-au adunat mincinoșii și hoții

 

 

Minciuna și hotia în secția de handbal a clubului Primăriei Bacău (CSM), club condus “magistral” de către Strategul sportului băcăuan Adrian Gavriliu, urcă la cote inimaginabile.

Odată ce Gavriliu a scăpat de Gabriel Armanu, Strategul a instalat la sefia secției un personaj fără viziune, supărat pe toată lumea, dar supus lui, Costică Petrea. Supunerea se pare că este singura lui calitate, deoarece în zona handbalistică e complet depășit, nefiind racordat la noutățile din domeniu, absent de la cursurile de perfecționare, cel puțin în ultimii cinci ani cât am verificat noi. De asemeni, este cunoscut pentru comportamentul său nesportiv, pentru momentele când a înjurat și lovit arbitrii, chiar intrând peste ei în cabină. Ultimul caz de derapaj sancționat s-a petrecut în octombrie 2019, când a fost amendat de către FRH „pentru comportament nesportiv grav în relația cu arbitrii” (sperăm că și-a plătit amenda din salariul său, prea mare pentru Nimic, dacă Gavriliu tot țipă că nu are bani).

https://frh.ro/comunicat.php?id=679

Pentru a-și arăta mușchii și “ingrijorat” de soarta copiilor băcăuani, Gavriliu a spart o echipă de handbal feminin care funcționa foarte bine la CSȘ Bacău, a atras o parte dintre jucătoarele acestei formații, a înființat o echipă de junioare 2, după care s-a plâns peste tot că primarul nu vrea să-i dea bani pentru handbal, după care a radiat echipa de divizia A masculin, cea care asigura tinerilor handbaliști accesul spre performanță.

http://sport24bacau.ro/handbal-avarie-la-csm-bacau-1-gavriliu-inchide-drumul-spre-performanta-tinerilor-handbalisti/

La nou-înființata echipă de fete, Petrea Costică face echipă cu Adi Brezan. Domnul profesor Mihai Adi Brezan este cel care a reușit o performanță unică în handbalul mioritic, intrând în istorie ca fiind singurul candidat care a fost prins copiind la examenul de licențiere ca antrenor.

 

Cu astfel de antrenori perfecționați în minciună, furt și/sau scandal, nu e de mirare că la echipa de fete se întâmplă tot felul de “miracole”. Ultimul dintre acestea este faptul că CSM Bacău a beneficiat la mai multe meciuri de un punct prin utilizarea uneia dintre handbaliste considerată ca îndeplinind condițiile impuse de FRH pentru talie (1,75m, stangace). La meciul din data de 22 februarie 2020, pe care CSM Bacău l-a disputat acasă cu LPS I. Balaș Soter Buzău, în etapa I – Grupa Principală Valoare 1, arbitrii au venit, însă, cu “ocaua” de acasă (a se citi ruleta) și au constatat cu stupoare că jucătoarea respectiva a scăzut în înălțime peste noapte.

Asteptăm acum mutarea FRH.

2.403 vizualizări