FOTBAL, juniori (masculin) | Patru jucători ai Academiei de Fotbal „Cristian Ciocoiu”, convocați la lotul național U15 al României

 

FC Bacău continuă să culeagă roadele muncii depuse în ceea ce privește activitatea fotbalistică desfășurată până acum. Academia „Cristian Ciocoiu” are nu mai puțin de patru jucători convocați la acțiunea reprezentativei Under 15 a României programată pe 4 octombrie, la Vaslui. Este vorba de Bogdan Bacalu, Adrian Olteanu, Daniel Țăran și Codrin Oasenegre, componenți ai grupei 2006 a clubului, coordonată de antrenorul Radu Ciobanu.

Acțiunea se va desfășura într-un interval de două zile, copiii selectați vor trebui să fie prezenți în municipiu cu o zi înainte. Juniorii vor prezenta la sosire un test negativ RT-PCR pentru Covid-19 efectuat cu cel mult 96 de ore înainte.

O mare parte din realizările FC Bacău, precum prezența pe podium în ultimii ani a grupelor academiei la mai toate categoriile de vârstă în competițiile județene, regionale sau naționale sau convocarea juniorilor la acțiunea selecționatei României U15 se datorează implicării și susținerii venite din partea companiei Dedeman.

277 vizualizări