FOTBAL, Liga 2 | Înfrângere amară: Aerostar Bacău – FC Universitatea Cluj 1-2 (0-1)

 

Aerostar Bacău a fost învinsă în decursul după-amiezii de sâmbătă la limită de FC Universitatea Cluj, echipă aflată în luptă directă pentru promovarea în Liga 1. Băcăuanii au cedat la limită pe teren propriu, scor 1-2, în ciuda unei prestații generale mult mai consistente pe tot parcursul întâlnirii.

Bacăul s-a văzut condus încă din minutul 2, deschiderea scorului realizându-se prin autogolul semnat de Ichim. La pauză, clujenii au intrat cu un avantaj minim, 1-0, pe care și l-au mărit în minutul 80, prin golul marcat de Janos, în condițiile în care primul șut pe poartă al echipei antrenate de Bogan Lobonț a venit în minutul 68. Elevii lui Florin Bratu au reacționat prompt, Buhăcianu, ajuns la cea de-a 14-a reușită stagională, reducând din handicap în minutul 84. Băcăuanii au terminat într-o notă ofensivă confruntarea alergând după egalare, însă nu au putut obține nici măcar un punct.

În urma înfrângerii, „aviatorii” au coborât două poziții, până pe cea de-a șaisprezecea, ultima ce duce spre Liga 3. Cu 26 de puncte adunate în 25 de etape, băcăuanii se vor duela în partida următoare cu Luceafărul Oradea (locul 14, 28 de puncte), pe care ar putea-o devansa în cazul unei victorii.

(A.S.)

115 vizualizări