FOTBAL, Liga 3 | Aerostar continuă fără greșeală. CSM Bacău obține primele puncte

 

Etapa a treia a Ligii 3 le-a avut drept protagoniste pe echipele din Bacău, ce au reușit să obțină două victorii importante în campionat.

CS Aerostar Bacău s-a impus pe terenul nemțenilor de la FC Ozana Târgu Neamț cu scorul de 2-1, după ce la pauză au fost conduși. Pentru gazde a deschis scorul Moisi, în minutul 19, ca mai apoi, în partea a doua, Nemțanu să restabilească egalitatea din penalty (minutul 67).

Alexandru Zaharia a marcat golul victoriei cu un sfert de oră înaintea fluierului final, menținându-i astfel pe „aviatori” pe podium cu punctaj maxim, devansați de Bucovina Rădăuți doar prin prisma golaverajului.

În celălalt meci, CSM Bacău a spart gheața timidității de debut de liga 3, învingând Sporting Liești pe Stadionul Letea la limită, scor 1-0. Victoria a fost adusă de reușita lui Preda, din minutul 52. Formația antrenată de Gheorghe Penoff și Giani Florian părăsește astfel ultimul loc, urcând șase poziții, până pe treapta a zecea.

Clasamentul Ligii 3

 

 Etapa viitoare CS Aerostar va înfrunta liderul Bucovina Rădăuți pe teren propriu, într-un meci ce va decide cine se va afla în vârful ierarhiei și după etapa a patra, în timp ce CSM Bacău va întâlni ACS KSE Târgu Secuiesc în deplasare, echipă care a înregistrat doar rezultate de egalitate până în acest moment.

(A.S.)

241 vizualizări