FOTBAL, Liga 3 | Aerostar este de neoprit, iar la polul opus, CSM Bacău e tot mai aproape de subsolul clasamentului

 

Runda cu numărul 13 a Ligii 3 a oferit un scenariu cu care fotbalul băcăuan s-a obișnuit în actuala ediție de campionat. A fost pentru a opta oară în acest sezon când Aerostar Bacău a învins, fâcând încă un pas important spre promovare, iar CSM Bacău a pierdut, coborând alte două locuri, până pe penultima poziție.

CSM Bacău a fost învinsă, vineri, 15 noiembrie, de către Foresta Suceava, ocupanta locului al treilea, in extremis. Băcăuanilor le-a fost smuls un punct în minutele adiționale, Robert Martin semnând golul victoriei pentru oaspeți în minutul 90+2.

De cealaltă parte, „aviatorii” s-au impus, a doua zi, cu însemnate eforturi pe terenul ACS Hușana Huși. Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Șahru, ca mai apoi Vraciu să restabilească egalitatea, cu două minute înainte de finalul primei reprize. Chiar dacă vasluienii s-au aflat în inferioritate numerică încă de la mijlocul primei părți, formația lui Daniel Munteanu a marcat decisiv abia în minutul 71, prin reușita lui Denis Botezatu.  

CSM Bacău – Foresta Suceava  0-1 | Robert Martin (90+2)

Huşana Huşi – Aerostar Bacău  1-2 | Alex Sahru (16) / Cătălin Vraciu (43), Denis Botezatu (71)

Clasamentul Seriei 1, Liga 3

Aerostar Bacău își continuă hegemonia în Seria 1, cu 36 de puncte acumulate din 39 posibile, pregătind confruntarea cu CSM Focșani 2007 de pe teren propriu, din etapa viitoare.

CSM Bacău ocupă penultimul loc, depășind doar CSM Pașcani, care n-au reușit să obțină nici măcar un punct de la începutul sezonului. În următoarea partidă, echipa pregătită de Gheorghe Penoff și Giani Florian va întâlni, în deplasare, ACS Hușana Huși.

(A.S.)

192 vizualizări