FOTBAL, Liga 3 | Aerostar își consolidează poziția de lider, CSM Bacău este în derivă

 

Etapa a douăsprezecea a Ligii 3 de fotbal a debutat vineri, 8 noiembrie, cu victoria Aerostarului de pe teren propriu în fața CS Știința Miroslava. Soarta partidei a fost trasată încă din prima repriză. „Aviatorii” au deschis scorul prin penalty-ul transformat de Vraciu, în minutul 4, după doar șapte minute, însă, văzându-se egalați în urma golului marcat de Ungianu. Ilie Hora a semnat reușita ce le-a adus 3 puncte gazdelor, în minutul 26.

Pentru formația pregătită de Daniel Munteanu, acet meci a reprezentat cel de-al unsprezecelea succes stagional înregistrat în 12 etape. Galben-albaștrii ocupă primul loc al Seriei 1, cu 33 de puncte strânse, la 5 lungimi în fața viceliderului CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

În ceea ce privește cealaltă grupare băcăuană înscrisă în cel de-al treilea eșalon intern național, CSM Bacău a suferit cea de-a șaptea înfrângere în actuala ediție de campionat. Jucătorii antrenați de Giani Florian și Gheorghe Penoff au fost învinși la Galați de Universitatea Dunărea de Jos, prin golurile lui Vârlan (minutul 23) și Perju (minutul 89).

Băcăuanii ocupă abia locul al treisprezecelea, adunând doar 9 puncte în decursul a 12 etape și deținând cea mai slabă ofensivă (5 goluri marcate).

Aerostar Bacău – Ştiinţa Miroslava 2-1 | Cătălin Vraciu (4 – penalty), Horia Ilie (26) / Giani Unghianu (11)

Universitatea Dunărea de Jos Galaţi – CSM Bacău 2-0  | Valentin Vîrlan (23), Alexandru Perju (89)

 

Clasamentul Ligii 3 (Seria 1)

 

În runda a treisprezecea, CSM Bacău va primi vizita sucevenilor de la ACS Foresta (vineri, 15 noiembrie), în timp ce Aerostarul va întâlni, în deplasare, ACS Hușana Huși (sâmbătă, 16 noiembrie).

(A.S.)

128 vizualizări