FOTBAL, Liga 3 | Calificare în faza următoare în Cupa României și a doua victorie succesivă în campionat pentru Aerostar. CSM Bacău, încă un eșec

 

CS Aerostar Bacău și-a continuat forma bună arătată în meciul de debut al sezonului în Liga 3, reușind să obțină marți, 27 august, calificarea în faza a patra de calificări a Cupei României.

„Aviatorii” au trecut de AS Unirea Mircești la loviturile de departajare, după ce scorul de 1-1, stabilit de golul egalizator al lui Nemțanu încă din prima repriză, a rămas intact până la finalul reprizelor de prelungire. Băcăuanii au marcat de 4 ori de la punctul cu var, în timp ce adversarii doar în două rânduri, „aviatorii” adjudecându-și biletul pentru turul patru al competiției, ultima etapă înaintea șaisprezecimilor, începutul competiției propriu-zise.

În campionat, formația galben-albastră a rămas în fotoliul de lider și la finalul etapei a doua, impunându-se cu 1-0 pe teren propriu în fața ACS Șomuz Fălticeni, grație golului semnat de Nemțanu, în condițiile în care Aerostar a evoluat fără doi oameni, eliminați, încă din minutul 55.

De cealaltă parte, debutanta CSM Bacău a înregistrat încă o înfrângere la un gol, pierzând cu scorul de 0-1 pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți și coborând, astfel, pe ultima poziție a clasamentului. Înfrânți sunt și cei care se ocupă de imaginea clubului pe bani mulți și care, dacă te uiți pe site-ul oficial sau facebook, nu au aflat că din campionat s-au disputat deja două etape.

Clasamentul Ligii 3

În etapa următoare, programată pe 7 septembrie, Aerostar va evolua pe terenul celor de la FC Ozana Târgu Neamț, în timp ce CSM Bacău va primi vizita CS Sporting Liești.

(A.S.)

292 vizualizări