FOTBAL, Liga 3 | CS Aerostar se instalează în fotoliul de lider cu punctaj maxim. CSM Bacău, remiză albă la Târgu Secuiesc

 

Aerostar Bacău a făcut repede uitat eșecul de marți din ultima fază de calificări dinaintea șaisprezecimilor Cupei României în fața ACS Foresta Suceava, scor 1-2. ,,Aviatorii” au devansat Bucovina Rădăuți în clasament în urma victoriei cu scorul de 3-2 de acasă din meciul direct de vineri, preluând poziția de lider a Ligii 3.

De cealaltă parte, CSM Bacău nu a reușit să marcheze în poarta celor de la KSE Târgu Secuiesc, într-un meci la finalul căruia tabela a rămas intactă. Elevii lui Gheorghe Penoff și Giani Florian rămân în continuare pe locul al zecelea, cu 4 puncte adunate în patru etape.

Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi 3-2 | Cătălin Vraciu (3, 57), Cosmin Nemţanu (64) / Iosif Netbai (22 – penalty), Daniel Păiuş (90+2)

KSE Târgu Secuiesc – CSM Bacău 0-0

Clasamentul Ligii 3

În etapa a cincea, Aerostar va juca în deplasare pe terenul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce CSM Bacău va primi vizita ACS Suporter Club Oțelul Galați.

(A.S.)

189 vizualizări