FOTBAL, Liga 3 | Etapa a 14-a: Aerostar pierde suprinzător în fața Focșaniului, iar CSM Bacău continuă seria înfrângerilor

 

Etapa a paisprezecea a Ligii 3 a consemnat înfrângeri pentru ambele echipe ale Bacăului înscrise în competiție.

CS Aerostar Bacău a pierdut neașteptat, pe teren propriu, în fața CSM 2007 Focșani. Vrâncenii s-au impus la limită, victoria fiind adusă de Sergiu Jurj cu puțin timp înainte de pauză (min. 41).

CSM Bacău mai pierde un meci, de această dată în duelul cu ACS Hușana Huși. Pentru vasluieni, Solomon a marcat în două rânduri (minutele 43 și 55), ca mai apoi Sahru să risipească orice dubiu în privința câștigătoarei (minutul 60). Rareș Enea a semnat golul de onoare al băcăuanilor, opt minute mai târziu, scorul de 3-1 rămânând neschimbat până la finalul partidei.

Aerostar Bacău – CSM Focşani  0-1 | Sergiu Jurj (41)

Huşana Huşi – CSM Bacău  3-1 | Cătălin Solomon (43, 55), Alex Sahru (60) / Rareş Enea (68)

Clasamentul Seriei 1, Liga 3

Chiar dacă au pierdut, „aviatorii” se mențin, în continuare, pe primul loc, având 36 de puncte strânse în decursul a paisprezece etape, în care au înregistrat doar două înfrângeri și douăsprezece victorii. Jucătorii pregătiți de Daniel Munteanu se află la patru lungimi în fața viceliderului Ceahlăul Piatra Neamț și sunt siguri că vor termina turul de campionat pe prima poziție.

În cealaltă tabără, CSM Bacău a fost învinsă pentru a treia oară la rând, și se afundă din ce în ce mai adânc în zona retrogradării. Cu 9 puncte adunate în 14 meciuri, Clubul Sportiv Municipal ocupă penultimul loc, situându-se doar deasupra CSM Pașcani, care nu a obținut niciun punct de la startul sezonului. Băcăuanii au marcat doar șase goluri, fapt pentru care dețin cea mai slabă ofensivă din Liga 3.

Ultima rundă a turului acestei stagiuni va pune față în față cele două echipe ale orașului Bacău, într-un duel al contrastelor. Stadionul Letea, „casa” celor de la CSM Bacău, va găzdui întâlnirea de vineri, 29 noiembrie, dintre o echipă ce are culoarul liber către promovare și o formație pentru care rămânerea în eșalonul al treilea de fotbal al României devine, de la etapă la etapă, o misiune din ce în ce mai imposibilă. Partida este programată să înceapă la ora 14.

(A.S.)

197 vizualizări