HALTERE | Ionuț Ilie a cucerit alte trei titluri de campion național de seniori

 

La finele săptămanii trecute, Aradul a găzduit cea mai importantă întrecere internă, finala Naționalelor de Seniori. Ilie Ionuț (CSM Bacău, antrenor George Călin), campion european de tineret, cel mai important halterofil băcăuan, și-a adăugat în palmares încă trei medalii de aur la categoria 69 de kilograme. Componente ale aceluiași club, Nanu Ionela a cucerit trei medalii de argint (90 kg), iar Pană Cosmina, două medalii de bronz (48 kg). Aproape de o medalie s-a aflat și Herciu Marius (SCM Bacău/ categoria 85 kg), locul 4 la toate cele trei stiluri.

În aceeași perioadă și același loc, a avut loc și finala juniorilor 3, premierea facându-se doar la stilul Total. Dintre băcăuani au urcat pe podium Bucur Mădălina (locul 1/+53 kg), de la CSM, și Ichim Florin (locul 3/ 50 kg), de la SCM.

 

 

 

“De asemenea, Halmac Alice ne va reprezenta la Campionatele Europene de Cadeți unde a fost selectată pentru a participa.” – anunță “zmeul care a speriat limba română” al clubului Primăriei Bacău. Evident, că doar nu era să fie selectată pentru a face turism sportiv.

Următoarea întrecere importantă este finala națională destinată juniorilor 1, concurs ce va avea loc la Bascov (județul Argeș), în primele zile ale lunii noiembrie.

471 vizualizări