HANDBAL | AVARIE LA CSM BACĂU (2). Gavriliu jubilează: a scăpat și de Gabriel Armanu! Antrenorul care a urcat juniorii băcăuani pe prima treaptă în clasamentul general național a părăsit Bacăul

 

După mai bine de doi ani de scandal și umilințe suportate din partea directorului CSM Bacău, Gavriliu Adrian, Gabriel Armanu a renunțat și a decis să încheie conturile cu clubul din subordinea Primăriei Bacău.

Curtat de mai multe echipe din țară, a ales AHC Dunărea Călărași, team unde Gabriel Armanu întregește „legiunea băcăuană” a echipei, care cuprinde nu mai puțin de 12 jucători ce au evoluat, de-a lungul timpului, la Bacău. Parte dintre aceștia au plecat și ei din cauza nemulțumirilor și “priceperii manageriale” a directorului CSM Bacău numit “prin concurs”.

Gabriel Armanu a adus Bacăului, în ultimii sapte ani, 6 titluri de campion național și 4 de vicecampion cu echipele de juniori ale CSM Bacău, în iulie 2019 a fost numit în funcția de antrenor coordonator al selecționatei României de cadeți alcătuită din sportivi născuți în anii 2004 / 2005 si coordonatorul acțiunilor „Plan Talent” la nivel național, cel mai mare proiect de selecție organizat vreodată de FR Handbal.

Echipe antrenate: le-a promovat pe Știința Municipal Dedeman Bacău și CSM Bacău în prima ligă, cu prima mergând în cupele europene, iar pe cea de-a doua salvând-o de la retrogradare în sezonul trecut.
Palmares ca jucător: de 3 ori campion al României (de 2 ori cu Fibrex, o dată cu Dinamo), de 2 ori vicecampion al României (o dată cu Fibrex și o dată cu Dinamo), de 3 ori câștigător al Cupei României (de 2 ori cu Fibrex, o dată cu Dinamo), prima participare a unei echipe românești în Champions League cu Fibrex, semifinalist al Cupei EHF cu Dinamo, component al echipei naționale a României.

Hai, CSM Bacău!

1.644 vizualizări