HANDBAL, Cupa României (masculin) | CSM Bacău va disputa primul meci oficial la mijlocul lunii septembrie

 

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stabilit luni, 24 august, data revenirii pe teren a echipelor din circuitul masculin după pauza de mai mult de 5 luni marcată de epidemia de Covid-19.

Oficialii FRH au decis încheierea ediției 2019-2020 a Cupei României, turneul urmând să se dispute în perioada 12-13 septembrie, la Sfântu Gheorghe.

CSM Bacău face parte din ultimele patru echipe rămase în lupta pentru trofeu. Băcăuanii vor înfrunta în prima zi Dinamo București, ocupanta primului loc în momentul suspendării Ligii Zimbrilor în primăvară. Bucureștenii se calificaseră, de asemenea, în optimile Ligii Campionilor, fază în care ar fi trebuit să întâlnească Paris Saint-Germain.

În cealaltă semifinală se vor duela SCM Politehnica Timișoara și AHC Dobrogea Sud Constanța.

Federația a hotărât, de asemenea, ca primele trei etape ale sezonului 2020-2021 ale primei divizii să se joace în intervalul 15-17 septembrie, sub forma unui turneu. Având în considerare notificările finale ale EHF ce vor fi anunțate în data de 3 septembrie, se va configura și restul calendarului competițional.

200 vizualizări