HANDBAL, Juniori (m) | Trial pentru lotul național

 

La sfârșitul acestei săptămâni, Bacăul va fi punctul central pentru handbaliștii juniori din regiunea Moldovei. Aproximativ 40 de sportivi, născuți între anii 2000-2003, se vor prezenta duminică, 10 septembrie, la Sala Sporturilor, pentru o acțiune de selecție organizată de Federația Română de Handbal, cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Bacău.

Trialul este coordonat la nivel regional de antrenorul Gabriel Armanu (CSȘM Bacău). De altfel, juniorii de la CSȘM, medaliați cu aur și argint în campionatul 2016-2017, au fost convocați în număr mare la această acțiune de monitorizare a tinerelor talente, la care va fi prezent și antrenorul lotului național de juniori, spaniolul Jordi Giralt. Trialul se va desfășura la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 9.30.

Cei 14 sportivi de la CSȘM Bacău convocați la trial: Cătălin Brăescu, Dragoș Păscălin, Ștefan Gherasim, Ionuț Vamanu, Andrei Totoi, Eduard Iordachi, Cosmin Cozma, Alin Andrei, Tiberius Toboșaru, Darius Bran, Robert Cojocaru, Andrei Dobrotă, Robert Asavastei, Aki Marinescu.

 

845 vizualizări