HANDBAL l AVARIE LA CSM BACĂU (3): Gavriliu a mai dat o „lovitură”: a transferat un jucător fără drept de joc!

 

Conducerea CSM Bacău a reușit o nouă „performanță” managerială. După ce a renunțat la echipa de Divizia A pe motiv că nu are bani, dar a trebuit să plătească o amendă dictată de Federație pentru retragerea „satelitului” din campionat după întocmirea grupelor geografice, cu interdicția de a înscrie echipa în campionatul următor (2020/2021) și închizând drumul juniorilor spre performanță, Strategul clubului aflat sub tutela Primăriei Bacău și-a dat din nou cu stângul în dreptul. 

Este vorba despre „mutarea” efectuată prin transferul handbalistului Ionuț Rotaru, anunțată cu surle și trâmbițe într-un cotidian local și prezentată ca o mare realizare a directorului Adrian Gavriliu. „Ionuț Rotaru este jucătorul CSM Bacău”, a jubilat Strategul. De fapt, realitatea este cu totul alta. Asta deoarece, conform regulamentelor în vigoare, Ionuț Rotaru nu poate juca pentru Bacău în acest campionat. Pentru că un handbalist se poate transfera de maximum două ori într-un sezon competițional, iar Ionuț Rotaru a utilizat deja cele două „mutări” disponibile prin trecerea succesivă de la Potaissa Turda la AHC Dunărea Călărași și apoi HC Dobrogea Sud Constanța. Însă Gavriliu, în necunoștință de cauză, se împăunează acum cu transferul unui sportiv care, de fapt, nu poate avea drept de joc la Bacău. 

Însă va fi interesant de vâzut sub ce formă se va putea plăti, din bani publici, contractul unui jucător care nu are drept de joc la propria echipă.

De asemenea, constatăm câ managerul echipei, Sorin Târcă, papa banii contribuabililor degeaba, dacă directorul Gavriliu a început să facă transferurile. Și nu e singurul în situația asta. Vom reveni cu o listă.

2.135 vizualizări