HANDBAL, Liga Zimbrilor | AHC Potaissa Turda – CSM Bacău 36-31 (18-14)

 

CSM Bacău a înregistrat încă un eșec în campionat, în etapa a nouăsprezecea a Ligii Zimbrilor. Băcăuanii au fost învinși cu scorul de 36-31 (18-14 la pauză) pe terenul Potaissei Turda, iar șansele accederii în play-off au devenit aproape nule.

CSM Bacău: Saldatsenka, Freiwald – Păunică (7 goluri), G. Cotinghiu (5), Crnoglavac (4), Serhel (3), Drăgan (3), Tîrzioru (3), Sadovyi (2), Bologa (2), Tărîță (1), Huta (1), Gal, Anton, Șoldănescu. Antrenor: Adrian Petrea.

Clubul Sportiv Municipal se află pe poziția a douăsprezecea, cu șaisprezece puncte adunate după nouăsprezece partide disputate. CSM Focșani, ocupanta locului 8, ultimul care duce în faza superioară a competiției care va decide câștigătoarea acestei ediții, a strâns 28 de puncte, diferența dintre aceasta și formația antrenată de Adrian Petrea fiind de 12 puncte.

Având în vedere faptul că în ultimele șapte etape rămase de jucat până la finalul sezonului regulat, Bacăul va întâlni Dinamo București, CSM București și AHC Dobrogea Sud Constanța, calificarea în play-off este aproape irealizabilă.

În runda cu numărul 20, CSM Bacău va primi vizita campioanei Dinamo, echipă care tocmai s-a impus în fața celor de la Sporting Lisabona (26-25, deplasare) în prima manșă a play-off-ului pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor.

 

Foto – facebook AHC Potaissa Turda

88 vizualizări