HANDBAL, Liga Zimbrilor | Băcăuanii, în drum spre play-out: CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare 19-23 (8-11)

 

CSM Bacău a suferit un nou eșec în Liga Zimbrilor, în etapa cu numărul optsprezece. Băcăuanii au pierdut, miercuri, pe teren propriu, în fața CS Minaur Baia Mare, ocupanta locului al patrulea, cu scorul de 19-23.

Oaspeții au fost net superiori gazdelor în începutul primei reprize, conducând cu 9-2, în minutul 19. Băcăuanii, au reușit, totuși, să mai reducă din handicap până la pauză, la cabine intrând cu un deficit de 3 goluri pe tabelă (8-11). Formația condusă de Adrian Petrea a egalat la 13 în minutul 40, însă Minaur a replicat rapid, prin două goluri înscrise. Adversarii și-au păstrat avansul până la finalul, majorându-l la sfârșit la patru goluri (19-23).

CSM Bacău: Freiwald, Saldatsenka – Crnoglavac (6 goluri), Serhel (3), Tîrzioru (2), Tărîță (2), Gal (2), Drăgan (1), Bologa (1), Huta (1), Păunică (1), M. Cotinghiu, Sadovyi, Șoldănescu, Anton. Antrenor: Adrian Petrea.

Eșecul a fost cel de-al șaptelea consecutiv în campionat pentru Clubul Sportiv Municipal, care încă nu este ferită de dueluri dificile nici în etapele ce urmează.

În meciul următor, Bacăul va juca în deplasare pe terenul Potaissei Turda, în timp ce peste două runde va primi vizita liderului Dinamo București, echipă calificată în play-off-ul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Este greu de crezut că băcăuanii vor izbuti să obțină puncte, iar dacă rezultatele vor fi nevaforabile, CSM Bacău va rata, cel mai probabil, accederea în play-off.

Clasamentul Ligii Zimbrilor

46 vizualizări