HANDBAL, Liga Zimbrilor | HC Buzău – CSM Bacău 28-26 (15-12)

 

CSM Bacău a înregistrat o nouă înfrângere în Liga Zimbrilor, în etapa a șaisprezecea. De data aceasta, băcăuanii au fost învinși duminică, 2 februarie, de HC Buzău în deplasare, cu scorul de 28-26, și au ajuns la cel de-al șaselea eșec consecutiv în campionat.

Bacăul a ținut aproape de echipa gazdă până în minutul 14, scor 5-5, clipă din care buzoienii au lăsat formația lui Adrian Petrea în urmă. Chiar dacă HC Buzău nu a oferit o demonstrație de forță, astfel încât cea mai mare diferență dintre cele două echipe a fost de 3 goluri (17-14, 18-15), a condus în permanență până la final. 

CSM Bacău: Saldatsenka, Freiwald – Tărîță (5 goluri), Cotinghiu M. (4), Drăgan (4), Bologa (3), Sadovyi (3), Păunică (2), Anton (2), Gal (1), Huta (1), Tîrzioru (1), Cotinghiu G., Iordachi, Serhel, Șoldănescu. Antrenor: Adrian Petrea.

CSM Bacău a mai coborât o poziție, până pe locul al doisprezecelea. Iar șansele accederei în play-off se obturează progresiv, întrucât băcăuanii se află la șapte puncte în spatele Politehnicii Timișoara (locul 8 – ultimul ce garantează calificarea în faza superioară a competiției), cu 10 etape înainte de finalul sezonului regulat.

Următorul meci pe care Clubul Sportiv Municipal îl va disputa va fi tot în deplasare, pe terenul CSA Steaua București, echipă pregătită de băcăuanul Sandu Iacob. Meciul, care contează pentru runda a șaptesprezecea, va avea loc joi, 6 februarie, de la ora 17 și va fi transmis în direct de TVR 2.

Clasamentul Ligii Zimbrilor

209 vizualizări