HANDBAL, Liga Zimbrilor | N-a fost să fie: CS HC Buzău 2012 – CSM Bacău 27-23 (14-12)

 

CSM Bacău a pierdut, miercuri seară, duelul direct împotriva CS HC Buzău 2012, contracandidată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Băcăuanii au fost învinși pe terenul buzoienilor cu scorul de 27-23, la capătul celei mai bune prestații a handbaliștilor pregătiți de Eden Hairi de la începutul anului curent.

Echipa băcăuană a practicat un joc spectaculos, abordând cu mare încredere și entuziasm întâlnirea. În prima repriză, jucătorii CSM au prestat un handbal frumos și au dat dovada unei mari ambiții, chiar dacă diferența dintre cele două nou-promovate arătată de tabelă la pauză (14-12) nu a fost de partea Bacăului. Partea secundă i-a avut la cârma partidei într-o mare parte a timpului pe băcăuani, care au condus cu 18-15, arătând un moral bun după revenirea de la cabine. Ratările numeroaselor șanse de a înscrie, precum și deciziile surprinzătoare de arbitraj a privat CSM Bacău de a obține cele 3 puncte, fiind învinsă, la final, cu 27-23.

Băcăuanii rămân pe locul 13 în clasamentul Ligii Zimbrilor, strângând 12 puncte în 20 de meciuri. Următoarea etapă programează o întâlnire pe teren propriu contra AHC Dunărea Călărași (locul 5).

CSM Bacău: Bacău: Tamaș, Crăciunescu, Freiwald  – Drăgan 4, Sadovyi 4, Tărîță 4, Păunică 3, Maksimov 3, Păunescu 3, G. Cotinghiu 1, Juverdianu 1, Serhel, Bologa. Antrenor: Eden Hairi.

306 vizualizări