HANDBAL, Liga Zimbrilor | Prima victorie după nouă meciuri de secetă pentru băcăuani: CSM Făgăraș – CSM Bacău 25-27 (11-18)

 

CSM Bacău a pus punct, în sfârșit, seriei negative începute în urmă nouă meciuri. Băcăuanii s-au impus în etapa cu numărul 21 cu scorul de 27-25 pe terenul CSM Făgăraș, grație mai ales prestației din prima repriză.

Echipa pregătită de Adrian Petrea a controlat partida de la început până la final, surclasând făgărășenii la aproape toate capitolele. La pauză, Bacăul s-a aflat cu șapte goluri în avantaj față de gazde. În repriza secundă, însă, băcăuanii au fost la un pas să fie egalați în două rânduri (23-24 – minutul 52 și 24-25 – minutul 56), pe fondul unei ușoare relaxări.

În cele din urmă, CSM Bacău a câștigat confruntarea, și, implicit, primele puncte în campionat în ultimele trei luni și jumătate.

CSM Bacău: Saldatsenka, Freiwald – Crnoglavac (9 goluri), Drăgan (5), Tărîță (5), Huta (2), Gal (2), Serhel (1), Păunică (1), Sadovyi (1), Bologa (1), Anton, Tîrzioru, G. Cotinghiu, Șoldănescu, Iordachi. Antrenor: Adrian Petrea.

CSM Bacău se află pe locul al 12-lea în Liga Zimbrilor, cu 19 puncte adunate în 21 de etape. În runda viitoare, băcăuanii vor întâlni, acasă, CSM Focșani (31 puncte), ocupanta locului al optulea, ultimul care asigură accederea în play-off. Meciul este programat duminică, 8 martie.

Clasamentul Ligii Zimbrilor

166 vizualizări