TENIS, Trofeul Elisa | S-au stabilit câștigătoarele

tenis 1

 

O jumătate din turneul aflat în desfășurare pe terenurile din baza SCM Bacău s-a încheiat. Pe 4 august s-a tras cortina peste tabloul categoriei 14 ani feminin, care și-a desemnat câștigătoarele atât la simplu, cât și la dublu.
Trofeul a fost cucerit la individual de favorita nr. 2, Simona Ogescu (AS Tenis Masters), care a trecut în finală de favorita nr. 1, Aida Sobh (AS Club Politehnica), 6-2, 6-4. Pe locul al III-lea s-au clasat Iulia Marko (CS Amefa Arad) și Theodora Iosub (Tenis Club București). La dublu s-a impus perechea Simona Ogescu (Tenis Masters) / Ilinca Amariei (Atletic), 7-6 (6), 6-2 cu Sobh / Iosub.
Trofeul Elisa, turneu de categoria A înscris în Circuitul Național FRT, se va termina pe 5 august cu meciurile de la categoria 14 ani masculin. Ziua va începe la ora 9.00, cu finala de simplu, urmată de întâlnirea decisivă la „dublu”. Astăzi, în semifinale, băcăuanul Bogdan Manole (SCM) a trecut cu 6-3, 6-4 de Cosmin Lazăr (Sportul Studențesc), iar pe partea cealaltă de tablou s-a calificat Ștefan Andrei (Dacia Galați), 6-1, 6-3 cu Ioan Chiriță (ACS Tenis Masters). De asemenea, perechea Manole / Andrei Andrei (CSȘ 2 București) a câștigat cu 6-1, 6-4 disputa cu Schinteie (Dinamo) / Chiriță (Tenis Masters), în timp ce echipa Șt. Andrei / Lazăr a făcut 6-2, 6-0 cu vasluienii Damian / Perial.

 

225 vizualizări