ATLETISM | Aniței, în finală de pe primul loc

iuliana anitei

Georgiana Iuliana Aniței a câștigat calificările probei de triplusalt de la „mondialele” pentru juniori 2, aflate în desfășurare la Cali (Columbia).

În seria A, sportiva legitimată la SCM Bacău/CSS Bacău a sărit 13.33 m, din prima încercare, rezultat echivalent cu cea mai bună performanță din concurs. Podiumul preliminariilor a fost completat de Ilionis Guillame (Franța, 13.11 m) și Tara Davis (USA, 13.01 m), ambele atlete înregistrând cu această ocazie noi recorduri personale. Dintre toate finalistele de la Cali, Aniței are cel mai bun „personal best” (13.60 m).

Finala de la triplusalt va avea loc în această noapte, la ora 1.10, și va putea fi urmărită live aici: http://www.chatytvgratishd.com/canal-senal-colombia-hd-en-…/ . Înaintea finalei, Georgiana Aniței va mai lua startul, astăzi la ora 19.50, în calificările probei de lungime.

Celelalte reprezentante ale Bacăului la Cali s-au oprit în primele faze ale competiției. La 100 m garduri, Adelina Sandu (CSM Onești) a trebuit să se mulțumească cu prezența în semifinale (13.97 – loc 23), în timp ce Diana Volf (CSȘ Bacău) nu a reușit să treacă de preliminarii (14.27 – loc 31).

299 vizualizări