BOX | Cătălin Paraschiveanu a pierdut prin decizie tehnică meciul pentru titlul WBC Mediterranean la supermijlocie

18839298_10156056619720190_3207726730629829682_n

 

Cătălin Paraschiveanu a fost învins de spaniolul Adasat Rodriguez, prin decizie tehnică, vineri seara, într-o gală profesionistă desfășurată la Illescas în Castilla-La Mancha (Spania), într-un meci pentru titlul WBC Mediterranean la categoria supermijlocie.

Paraschiveanu (26 ani, fost sportiv al CSM 2010 Bacău / CS Știința Municipal) a suferit prima sa înfrângere la profesioniști, după 14 victorii (4 KO) în tot atâtea meciuri.

Românul a acuzat decizia arbitrilor în acest meci, în urma căruia și-a pierdut centura de campion. ”Din păcate, de ceea ce mă temeam cel mai mult s-a întâmplat. Arbitrii bătându-și joc de munca și sacrificiile mele, opresc meciul în repriza a 7-a după o așa-zisă ciocnire cap în cap involuntară, care nu a fost, ci în urma unei lovituri cu brațul drept, regulamentară, doar pentru că adversarul era într-o situație dificilă după loviturile la corp primite. Decizie tehnică, împărțită, din cei 3 arbitri, 2 l-au vazut învingător pe spaniol, iar celălalt pe mine. Țin să vă mulțumesc tuturor pentru încurajările dinaintea meciului, familiei și echipei Altdorf Tehnik pentru susținere!”, a scris Paraschiveanu pe contul său deFacebook.

Adasat Rodriguez, noul deținător al centurii, are 16 victorii la profesioniști, 6 înfrângeri și 2 egaluri.

Paraschiveanu cucerise centura WBC Mediterranean în noiembrie 2016, la Milano, în fața lui Dragan Lepei.

22 vizualizări
Articol din Box