FOTBAL, Cupa României | Atletico Vaslui – Aerostar Bacău 3-2 (2-0)

Liga 3 100815

 

Aerostar a avut o primă repriză proastă, mai ales în apărare. Pe centru, nesincronizările dintre stoperi și plasamentul lor defectuos au dus până la urmă la eliminarea lui Belecciu, în min. 45, pentru un faul de ultim apărător. Până atunci, gazdele marcaseră de două ori, în minutele 18 și 30, profitând tocmai de astfel de greșeli impardonabile ale apărării băcăuane.

La pauză, Giani Florian, antrenorul lui Aerostar, a făcut câteva schimbări inspirate, iar asta s-a văzut și pe tabela de scor. Reveniți din adâncuri, oaspeții au egalat la 2 prin golurile înscrise de Matei, în minutele 60 și 70. Aerostar a lăsat garda jos, gazdele la fel, rezultând un joc spectaculos, pe contre. Se putea întâmpla orice. Zeul fotbalului a surâs gazdelor, care au înscris în min. 86 pe un contraatac purtat pe dreapta și pe care băcăuanii nu l-au stopat cu fault tactic, deși aveau posibilitatea. Aerostar a fost eliminată după o centrare și o reluare din mijlocul careului, ca în curtea școlii.

„Îmi pare rău că am fost eliminați. Dacă ar fi să găsesc un lucru bun, este semnalul de alarmă pe care l-am primit din partea apărării. Atletico este o echipă bine organizată și omogenizată, cei trei juniori pe care i-a avut pe teren făcând onorabil față acestei partide. Vasluienii vor face față L3. De la echipa mea, desigur că doresc mai mult decât supraviețuirea în divizie”, a declarat la sfârșitul partidei, pentru sport24bacău, Giani Florian.

221 vizualizări