FOTBAL, Cupa României | Atletico Vaslui – Aerostar Bacău (miercuri, ora 17.30). Oaspeții vor să „scape” de grijile Cupei abia peste două luni

aerostar bacau fotbal

 

Aflată în mijlocul pregătirilor de vară și având mult până să-și îmbunătățit reglajele, Aerostar nu concepe totuși să nu câștige în fața ambițioasei formații din Vaslui. Aceasta a trecut în turul precedent, cu 3-0, de Ceahlăul 2, fosta colegă de serie a lui Aerostar. „Din puținul pe care-l știu despre această nouă formație din Vaslui, am desprins că nu trebuie luată în ușor. Această Atletico se antrenează și își dispută meciurile pe Municipalul vasluian, în condiții bune. De aceea, presupun că are ceva susținere din spate”, a transmis pentru sport24bacau Giani Florian, antrenorul lui Aerostar. „Sezonul precedent bun pe care l-am avut, blazonul nostru de-a lungul anilor și dorința tuturor celor din clubul Aerostar este de a avea un parcurs cât mai lung în Cupa României, dacă se poate chiar până la intrarea pe tablou a echipelor din Liga I. Nu pot garanta că așa va fi, dar vă asigur că echipa mea va da totul în fiecare meci. Pe Atletico n-o cunosc efectiv, dar știu că echipa mea nu face parte din categoria formațiilor ce vor să scape cât mai repede de cheltuielile cu Cupa României”, ne-a mai spus Florian.

În ceea ce privește propriul său lot, Giani Florian se declară preocupat de integrarea în echipă a celor 3 juniori (născuți 1996 sau mai mici) pe care orice echipă de L3 este obligată să-i aibe în teren. „Avem mulți jucători tineri în lotul lărgit, dar trebuie ca ei să nu devină frâne în joc. Și la asta lucrăm foarte mult”. Altminteri, lotul cu care Aerostar a terminat pe locul 4 în sezonul precedent a rămas aproape același. „Asta mă va ajuta să realizez mai repede omogenizarea”, crede Florian.

Celelalte partide din faza a 3-a a Cupei României: CSU Craiova 2 – Minerul Motru, Unirea Jucu – FC Zalău, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir, CS Ineu – Național Sebiș, Ripensia Timișoara – Nova Becicherecul Mic, Millenium Giarmata – Vulturii Lugoj, Gloria Popești Leordeni – CS Tunari, Voința Snagov – CS Afumați, CS Ștefănești – Juventus București, Flacăra Moreni – Concordia Chiajna 2, Bucovina Rădăuți – CSM Sighetu Marmației, Șoimul Băița – Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Rapid Dumești – Știința Miroslava, Cetatea Tg. Neamț – Petrotub Roman, Euromania Dumbrăveni – Delta Tulcea, Victorii Muntenii Buzău – Unirea Slobozia, Unirea Cristuru Secuiesc – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, CN Dinicu Golescu Câmpulung – SCM Argeșul Pitești, Unirea Brânceni – Sportul Roșiorii de Vede, AS Milcov – FC Olt, Dinamo București 2 – FC Metaloglobus.

225 vizualizări