FOTBAL | Rapid CFR Suceava – SC Bacău 2-3 (1-1), într-un meci amical

11794455_10204706256562410_8504073902942674137_o

 

A fost un meci alert, cu multe goluri, așa cum au fost mai toate partidele pe care cele două echipe le-au disputat în campionat ori în pregătiri.

În prima repriză, la SC Bacău au evoluat „ăia mari”, adică jucătorii cu experiență, exceptându-l pe Ureche. În repriza secundă au intrat jucătorii U19 din lotul lui Cristi Popovici, cu două-trei plombe dintre veteranii ce evoluaseră și în prima. Nepunându-se problema conservării energiei la niciuna dintre cele două formații, s-a jucat pe atac. A. Pavel a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 25, primind o pasă de pe stânga, preluând și catapultând balonul la vinclu. Replica egalizatoare a sucevenilor a venit 15 minute mai târziu, prin Marco Enciu, dar a fost și o mică greșeală a portarului băcăuan. După pauză, în min. 65, Ignea a readus-o în avantaj pe SC Bacău, dar golul s-a datorat în mare parte lui Mihălăchioaie, care executând puternic o lovitură liberă l-a forțat pe portarul sucevean să respingă în față, iar juniorul băcăuan, pe fază, a înscris pentru 2-1. Gazdele au egalat din nou, dintr-un penalty obținut de experimentatul Golovca și transformat de Edi Sandu, în min. 72. Dar SC Bacău avea să-și adjudece victoria în min. 84, din lovitură de la 11 m. A obținut-o Nemțeanu, care a driblat portarul și a fost faultat de acesta; a executat și a stabilit scorul final, 3-2, Adăscăliței.

La SC Bacău au evoluat două garnituri distincte:

– repriza 1: Ureche, Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Sascău, Dumitriu, Țuțu, Neagu, Vraciu, Pavel;

– repriza 2: Miron – Ciută, Ursu, Burcă, Drugă, Corban, Adăscăliței, Țuțu (min. 72 Dumitriu), Nemțeanu, Ignea.

„A fost un meci bun pentru ambele echipe, plăcut și pentru spectatori. Am utilizat tot lotul, fără să mă gândesc la scor, pentru că nu asta urmărim în perioada de pregătiri. Dacă a fost victorie, cu atât mai bine”, a declarat Cristi Popovici, antrenorul lui SC Bacău.

Sâmbătă, de la ora 10.30, roș-albii vor disputa un amical pe teren propriu, contra Ceahlăului Piatra-Neamț. Este revanșa acelui 1-1 de sub Pietricica, disputat în urmă cu șase zile.

147 vizualizări