Fotbal | Remiză și pe „Letea”. SC Bacău – Ceahlăul Piatra-Neamț 2-2 (1-1), meci amical

sc bacau

 

Băcăuanii și-au impus de la început jocul și au pus în pericol poarta echipei lui Costel Ilie. Doar precipitarea și egoismul au făcut ca gazdele să nu treacă la conducere până în min. 64. Iar atunci a venit, firesc parcă, golul din apropiere, sub transversală (foto), al vitezistului Silviu Vlad, la o contră viguroasă a formației lui Cristi Popovici. Meciul se îndrepta spre o victorie băcăuană, mai ales că Sport Club putea majora scorul în două-trei rânduri. Dar a venit minutul 78, cu o gafă mare a lui Savu, cel care-l schimbase de puțină vreme pe Ureche între buturi; goal-keeper-ul băcăuan a ieșit greșit la o lovitură liberă, lăsându-și poarta goală; defensiva băcăuană a respins până la un jucător nemțean, care a trimis cu latul în poarta goală. Acest gol stupid putea fi reparat la ultima fază a partidei, dar Neagu a ratat singur singurel cu portarul Ceahlăului. S-a terminat remiză, la fel ca în urmă cu zece zile la Piatra-Neamț.

A fost primul meci din pregătiri al SC Bacău pe teren propriu. I-am văzut la lucru pe noii jucători ai lui Cristi Popovici, iar unii dintre ei cu siguranță ne-au încântat. Vorbim despre Ignea, Nemțeanu și, mai ales, Silviu Vlad. Iată că Popovici are jucători U19 pe care poate conta în campionat. Dintre jucătorii mai vechi, cel mai bun a părut Adăscăliței, căruia se pare că îi priește reprofilarea ca mijlocaș.

SC Bacău a început partida în următoarea formulă: Miron – Ciută, Ursu, Lozneanu, Drugă, Adăscăliței, Dumitriu, Pungă, Sahru, Vraciu, Pavel; au mai jucat: Ureche, Savu – Sascău, Burcă, Taban, Silviu Vlad, }uțu, Nemțeanu, Ignea.

Următorul meci amical al SC Bacău va fi sâmbătă, 22 august, acasă, cu Rapid CFR Suceava.

238 vizualizări