GIMNASTICĂ | Cupa “Nadia Comăneci”

 

La cea de-a cincea ediție a  întrecerii Cupa “Nadia Comăneci” și-au anunțat participarea 90 de gimnaste de la 12 cluburi din țară. Concursul se desfășoara la categoriile 9-11 ani și junioare III, nivel 1 și 2.

Sportivele au ocazia să acumuleze puțină experiență de concurs înaintea Naționalelor și, așa cum organizatorii le-am obișnuit din anii precedenți, vor fi răsplătite cu premii în jucării, burse, diplome, medalii și, nu în ultimul rând, medalia cu chipul Nadiei.

Pentru acest an, Nadia le-a pregătit personal premii suplimentare ce constau în palmiere ce le vor ajuta să progreseze la paralele, tricouri personalizate și afișe cu ea. Toți participanții vor primi tricouri (altele decât cele de la premii), cartea Nadiei și a regretatului Nicolae Vieru.

Ingrid Istrate, director CSM Onești: “Tot ceea ce am gandit și construit de-a lungul anilor a fost cu gândul permanent către Nadia, către ceea ce a realizat ea pentru noi și pentru Romania, la faptul că trebuie să o facem mândră de noi și… cred că este. Perfecțiunea atinsă de ea ne obligă la tot mai mult!”

67 vizualizări