HANDBAL, Divizia A (m) | CSM Bacău – CNOT Brașov 32-18 (18-12)

 

13 din 13! Seria de victorii se prelungește pentru handbaliștii băcăuani, care se apropie din ce în ce mai mult de promovarea în Liga Națională în acest sezon.

Lider cu punctaj maxim în Seria A din divizia secundă, CSM Bacău a trecut astăzi de ocupanta locului 8, CNOT Brașov. Elevii lui Gabriel Armanu mențin astfel un avans de 8 puncte față de următoarea clasată, cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

CSM Bacău: Răducu Tamaș, Richard Freiwald, Vlăduț Rusu – Ionuț Broască (9 goluri), Dragoș Hanțaru (7), Gabriel Dumitriu (4), Mihai Cotinghiu (3), Alexandru Juverdianu (3), Alexandru Ionescu (3), Robert Gal (1), Bogdan Păunescu (1), Maxim Oancea (1), Dumitru Burbulea, Nikola Kurtes. Antrenori: Gabriel Armanu, George Călin

După etapa a 13-a, Divizia A se întrerupe pentru acțiunile loturilor naționale ale României. De la CSM Bacău au fost convocați 3 jucători la reprezentativa de tineret: Dragoș Hanțaru, Ionuț Broască, Vlăduț Rusu, pentru un stagiu de pregătire la Oradea și un turneu în Polonia (1-9 aprilie). Campionatul intern se va relua pe 15 aprilie, când echipa băcăuană va juca în deplasare la ocupanta locului al 3-lea, ACS Atletico Alexandria.

110 vizualizări