HANDBAL, Divizia A (m) | Semnale pozitive pentru Liga Națională

 

Situația explozivă din vestiarul echipei de handbal masculin, care a escaladat săptămâna trecută în urma unei întruniri tensionate între sportivi și directorul CSM, Adrian Gavriliu, nu a rămas fără ecou. În cursul zilei de astăzi, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a luat atitudine și a ținut să aibă o întrevedere cu handbaliștii. Întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor, iar sportivii au primit asigurări că vor beneficia de tot sprijinul astfel încât echipa să încheie cu bine acest campionat de divizie secundă și să se pregătească în liniște mai departe pentru participarea în Liga Zimbrilor din sezonul viitor.

Echipa de handbal masculin a Bacăului își va continua drumul în Liga Națională. Este un proiect sportiv pe care l-am susținut de mai mult timp și în care cred. Bacăul merită o echipă în primul eșalon handbalistic al țării. Respect handbaliștilor! Respect antrenorilor!„, a fost mesajul transmis ulterior de primarul Cosmin Necula pe o rețea de socializare.

Principala problemă a handbaliștilor este de natură contractuală, în condițiile în care directorul Adrian Gavriliu nu a semnat încă noile contracte cu sportivii, conform modificărilor recente aduse la Legea Sportului. Mai mult, în discuția de săptămâna trecută cu jucătorii, conducătorul clubului a avansat luna iulie (cel mai devreme!) pentru semnarea noilor contracte, fapt care a sporit starea de incertitudine în sânul echipei și a generat situația tensionată de la nivelul vestiarului, handbaliștii luând în calcul posibilitatea de a nu se prezenta la următoarea etapă de campionat. După un weekend agitat, întâlnirea de astăzi a sportivilor cu primarul Cosmin Necula pare să fi risipit norii de furtună adunați deasupra echipei de handbal masculin a Bacăului. O echipă care este ca și promovată în Liga Națională, cu trei etape înainte de finalul unui sezon de divizie secundă pe care l-a dominat autoritar și în care a înregistrat 15 victorii din tot atâtea posibile până în acest moment.

Sursa foto: Facebook Cosmin Necula

305 vizualizări