HANDBAL, Divizia A (m) | Victorie și la ultimul meci acasă, dar promovare în anonimat

 

Handbaliștii băcăuani și-au luat „la revedere” de la suporteri cu o nouă victorie, cea de-a 17-a înregistrată în acest sezon. La ultimul meci programat pe teren propriu în campionatul 2017-2018, echipa gazdă s-a impus în duelul cu CSM II București, la capătul unui joc pe care l-a controlat cap-coadă: 35-31 (18-12).

CSM Bacău: Vlăduț Rusu, Răducu Tamaș, Richard Freiwald – Dragoș Hanțaru (11), Alexandru Juverdianu (5), Alexandru Ionescu (5), Ionuț Broască (3), Robert Gal (2), Mihai Cotinghiu (2), Maxim Oancea (2), Bogdan Păunescu (2), Dumitru Burbulea (1), Răzvan Totir (1), Rareș Păunică (1), Nikola Kurtes, George Voicu. Antrenori: Gabriel Armanu, George Călin

A fost ultimul meci acasă al acestei echipe în divizia secundă 2017-2018, handbaliștii băcăuani dominând campionatul în Seria A și asigurându-și biletele pentru Liga Zimbrilor. Din păcate, momentul de sărbătoare a promovării în Liga Națională, alături de suporteri, a trecut într-un anonimat total, conducerea clubului neorganizând nimic în acest sens. A mai rămas o singură etapă din această stagiune competițională, în care CSM Bacău va juca în deplasare la AHC Dobrogea II Sud Constanța. Și un noian de incertitudini în privința viitoarei ediții de campionat.

329 vizualizări